HOME | WIE ZIJN WIJ | EEN IMPRESSIE | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN/ PRIVACY POLICY
logo
Zoekterm
Merk
Prijs
 
 
VERLANGLIJSTJE | collectie/webwinkel  >  meubelen  >  tafels, stoelen en poefjes  >  rietveld by rietveld: kinderkrat stoel wit

Rietveld by Rietveld: Kinderkrat stoel Wit

Ook in de aanbieding het showroommodel in het naturel deze is voorzien van los kussen en tafeltje. Dit zijn unieke exemplaren  daar deze nooit in produktie zijn genomen. De setprijs hiervan is € 150,-.

 

"Rietveld by Rietveld is een initiatief van Egbert Rietveld (1961) - een kleinzoon van Rietveld - en achterkleinzoon Ries Seijler (1962). De twee achterneven willen ‘de wereld laten zien dat Rietveld meer is dan alleen de Rood-Blauwe of de Zig Zag stoel’. Precies 40 jaar na het overlijden van Gerrit Rietveld, richtten ze op 25 juni 2004 hun bedrijf Rietveld by Rietveld op. De eerste zeven modellen zijn nu verkrijgbaar."

De Junior wordt nu door RIETVELD by rietveld in Nederland gemaakt van massief beukenhout, waardoor de stoel kwalitatief hoogwaardiger en degelijker geconstrueerd is dan de originele kratmeubelen van Gerrit Rietveld. Er is keuze uit 7 uitvoeringen: blank gelakt, zwart, wit, rood, blauw, geel en onbehandeld.
Net als de originele Kratstoel, is de Kinderkrat als bouwpakket verkrijgbaar. De vier afzonderlijke onderdelen zijn met behulp van een bijgeleverd imbussleuteltje thuis eenvoudig te monteren. Er komt geen schroef aan te pas. Zoals alle meubelen uit de RIETVELD by rietveld collectie, wordt ook de Junior voorzien van een chip, plaatje met uniek nummer plus certificaat,het is en blijft een ‘echte’ Rietveld.

Technische gegevens:
Afmetingen: 38 x 46 x 42 cm (B x D x H).
Zithoogte: ca. 20 cm.
Armleuningen: hoogte ca. 32 cm
Cadeauverpakking: 45 x 35 x 10 cm.Rietveld by Rietveld: Kinderkrat stoel Wit
Van € 189,00
Nu voor € 75,00

kleur:


Bestellen                    Voeg toe aan verlanglijstje